Lajme

Çka bën në shtëpi gruaja e re e Afrim Muçiqit?

Çka bën në shtëpi gruaja e re e Afrim Muçiqit?
Këngëtari i “Dadushit”, hitit të madh të viteve 80-të, tashmë ka një karrierë të gjatë e të sukseshme në botën e muzikës në vend.
Ai, për shumë vite ishte një nga emrat më të kërkuar të muzikës popullore, shumë i angazhuar në dasma e ahengje.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por, me ardhjen e virusit dhe pandemisë, edhe angazhimi i Afrim Muçiqit njejtë si edhe i kolegëve të tij, është vënë në pauzë, për çka këngëtari e ka ngritur zërin disa herë.
Derisa Afrimi nuk ndalet së kërkuari që masat anti covid të mos i penalizojnë dasmat e ahengjet, bashkëshortja e tij e re nuk po bënë zë, ani pse edhe ajo është këngëtare.

Comment here