Lajme

I DALlN MESAZHET SHQlPTARES NGA GJERMANI QE PO E TR ADHTON BURRlN PËR NJË DJALË NGA KOSOVA

I DALlN MESAZHET SHQlPTARES NGA GJERMANI QE PO E TR ADHTON BURRlN PËR NJË DJALË NGA KOSOVA/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Madje ne mesazhe gruaja i thotë djalit qe shpejt do t’ia dërgon edhe 300 euro tjera, si dhe thotë se shpejt do te takohen pasi do te bëjë gjithçka për te..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here