Lajme

Kjo është vajza që dhuroi gjithë оganet pas νdееkјеѕ./Zemra e vajzës tash jeton dhe ѕhрëton јеtën një të riu

Kjo është vajza që dhuroi gjithë оganet pas νdееkјеѕ./Zemra e vajzës tash jeton dhe ѕhрëton јеtën një të riu

Tran splante historike të orgааneve në Shkup. Një i ri 22-vjeçar është bekuar me shansin e dytë për jetë. Pas një ndër hyrjeje kirurgjikale disa orëshe, ai tashmë ka një zemër të re. Donatorja është një 20-vjeçare e cila kishte hum bur jet ën në një fa tke qësi trafiku. Familja e saj kishte vendosur që t’ia dhu rojë organet. Babai i 22-vjeçarit ka falenderuar familjen e donatores 20-vjeçare dhe personelin mjekësor që kishte bërë ndër hyrjen kirur gjikale.

“Po jam i lumtur. Djali është mirë e vizitova. Së pari falenderoj familjen e donatores që ia dhuruan zemrën djalit tim, por edhe personelin mjekësor që bëri transplantimin, si dhe Ministrin Filipçe”. Verica Bellkovska (20) nga Berova është vajza e ndj-erë për të cilën familja e saj u pajtua që t’i dhurojë organet te pacientët të cilët kanë nevojë, ndërsa mbrëmë dje 22-vjeçarit iu transplantua zemra në Klinikën e Kardiologjisë.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here