Lajme

Kjo nënë shqiptare 27 vjeçe, lutet ta shpëtoni nga sëmundja e ligë: Vetëm sa të rris djalin

Kjo nënë shqiptare 27 vjeçe, lutet ta shpëtoni nga sëmundja e ligë: Vetëm sa të rris djalin

Një apel për ndihmë është dërguar pranë redaksisë së ”Gazetës Korrekte”. Kërkohet ndihmë nga të gjithë shqiptarët për të shpëtuar një nënë 27-vjeçare.

Mesazhi i nisur:

Ndihmë të shpëtojmë jetën e një nëne dhe gruaje të re. Drineda Avdi Danglli 27 vjeç ,lindur dhe banuese në Bilisht. Ajo është diagnostifikuar me Leuçemi. Kimi oterapitë dhe medeikamentet nuk kanë dhënë efektin e duhur dhe gjendja e saj sa vjen dhe përkeqësohet.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here