Lajme

Të rinjtë shqiptarë po ikin nga Atdheu/ Amerikani 23-vjecar vjen nga Bostoni në Belsh; Këtu jam fiks si në shtëpi

Të rinjtë shqiptarë po ikin nga Atdheu/ Amerikani 23-vjecar vjen nga Bostoni në Belsh; Këtu jam fiks si në shtëpiShtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Të rinjtë shqiptarë po ikin nga Atdheu/ Amerikani 23-vjecar vjen nga Bostoni në Belsh; Këtu jam fiks si në shtëpi

Ndërkohë që shumë të rinj po largohen nga vendi ynTë, një 23-vjeçar amerikan është dashuruar pas bukurive që ofron Belshi dhe ka zgjedhur të jetoj në këtë vend.

Charli thotë se ka lënë Bostonin për të jetuar në Shqipëri. Ai tregon se do të jetojë në Belsh për rreth dy vite dhe se më parë ka jetuar në Librazhd. Ai ka thënë për “TV Klan”: Do të jem në Belsh për 2 vite, më parë kam jetuar në Librazhd.

Comment here