Lajme

Turqia Nuk Ka Të Ndalur: Një Ekip Turk I Arkitektëve Ka Ideuar “Hotele Lundruese”

Turqia Nuk Ka Të Ndalur: Një Ekip Turk I Arkitektëve Ka Ideuar “Hotele Lundruese”

Vende si Dubai apo Katari janë gjithmonë në kërkim të gjërave të reja, e sidomos atyre arkitekturore, me koncepte dhe struktura gjithmonë e më të pazakonta.
Ndërtesat gjigante “që gërvishtin” qiellin në këto vende tashmë janë bërë të zakonshme.
Kësaj here ekipi turk “Hayri Atak Architectural Design Studio” ka shkuar më larg, pasi po ideon projektin e hoteleve lundruese, të cilët mund të gjenerojnë vetë energjinë elektrike, duke mbledhur dhe ripërdorur ujërat e shiut apo mbetjet ushqimore.
Struktura lundruese do të funksionojë në një mënyrë të ngjashme me një gjenerator, duke shfrytëzuar rrymën e ujit, turbinat e erës dhe fuqinë e baticave, duke e shndërruar të gjithë këtë në energji elektrike.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here