Lajme

Ndērron јеtē në moshën 20-vjeçare modelja e njohur, nuk e fitoi dot betејën me sēmundjen е Iigë

Ndērron јеtē në moshën 20-vjeçare modelja e njohur, nuk e fitoi dot betејën me sēmundjen е Iigë

LEXONI ME POSHTE!

Ndērron јеtē në moshën 20-vjeçare modelja e njohur, nuk e fitoi dot betејën me sēmundjen е Iigë

LEXONI ME POSHTE!

Finalistja britanike e Miss Universe vd es pas betejës me sëmundjen e rrallë në moshën 20-vjeçare. Një finaliste e konkursit të bukurisë Miss Universi ka vd ekur kësaj jave në Britani pas betejës me një gjendje të rrallë shëndetësore.

Studentja Saarah Ahmed vu ante nga sindroma Ehler’s Danlos (EDS), një çrregullim i trashëguar i indeve lidhëse që prek lëkurën, tendonët, ligamentet, enët e gj-akut, organet e brendshme dhe kockat.

Comment here