Lajme

“Si i humba 30 kg me këtë dietë”, Historia e gruas shqiptare do ju djègè dhjámín

Një nga pyetjet më të mëdha të njerëzve është: Si të dobësohem?Po, kjo është një pyetje që e bëjnë edhe meshkujt edhe femrat, por nga studimet e fundit duket se më të shqe.tësuar nga kilet e tepërta janë femrat të cilat kërkojnë të kthejnë linjat perfekte sa më parë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pasi kemi kontaktuar me një mikeshën tonë dhe pasi kemi dëgjuar historinë e saj, në këtë artikull kemi vendosur t’ju tregojmë për një histori që jo vetëm do t’ju f.rymëzojë, por edhe do t’ju dobësojë nga ai dh.jami që tashmë është kthyer në pro.blem.Suzana, një lexuese e rregullt e faqes tonë ka deklaruar se vjet ajo u bë nënë për të parën herë dhe gjatë shta.tzanisë kishte konsumuar vend e pa vend.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here