Lajme

Vjen Nje PARALAJMERIM I Madh Per Vjosa Osmanin, Kurtin Dhe Gervallen Ja Kurthi Qe Po Pergaditet Per Ta

Vjen Nje PARALAJMERIM I Madh Per Vjosa Osmanin, Kurtin Dhe Gervallen Ja Kurthi Qe Po Pergaditet Per Ta

LEXONI ME POSHTE!

Assesi nuk ka të ndalur. Edhe me tej është duke vazh,duar një “lu,ftë” e ashpër ndaj të parës së sh,tetit të Kosovës, shkruan gazeta “Bota sot”.

Kur dihet se një pjesë e opozitës nuk i dha mbështetje në ditën kur Vjosa Osmani u z,gjodh pre,sidente e vendit, Partia Demokratike e Kosovës (PDK), dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), po vaz,hdojnë të dr,ejtojnë akuza të rënda ndaj të parës së shtetit.E, njohësi i zhvilli,meve politike gjithë këtë është duke e parë si një te,ntativë nga krahu i

vjetër politik, edhe pse në rë,nie e sipër, ku përmes sk,enarëve e intriga,ve të denig,rojë edhe më shumë figu,rën e të parës së shtetit.Opinio,nisti Skënder Kapiti, në një prononcim dhënë për gazetën “Bota sot”, ka thënë se ardhja e Vjosa Osmanit në krye të shtetit të Kosovës ishte domo,sdoshmëri dhe duhuri që duhej dhe që edhe kërkoh,ej nga populli.

Comment here