Lajme

Amerika vazhdon ndihmën për Ushtrinë e Kosovës edhe me 200 pajisje Ushtarake, kundër minave dhe kundër ajrore

F0rca e Sigurisë së Kosovës, që tashmë është ushhtria qe po paiset me shum Autobblinda.
Edhe rreth 200 qind pajisje ushtarake janë dhurauar nga AmerikaMadje 20 prej tyre pritet të jenë t ankse të renda k undër ajrore, 20 milimetra, e të cilat janë edhe të rezistueshme ndaj m inave.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por, përveç këtyre do të ketë furnizim edhe me pajisje të tjera, të ngjashme me ato që kanë ardhur deri tash, siç janë Humvee.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here