Lajme

Kjo çka i ndodh kësaj 23-vjeçare është e dhímshme!

Në moshën 23 vjeçare Natalie Kuníckit i ndodh e paprítura. Pasi përnd rydhí qa fën ajo u paralízua.
Por kjo do i kushtonte j etën. Para se të shtríhej në kre vat dhe të shihte një fílm me një shoqe, kjo e f undit po e masaz honte në qa fë kur më pas iu përdr odh.
Menjëherë ajo nuk l ëvizte dot më as k ëmbët.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Burimi:santeplusmag/ Përktheu dhe Përshtati: Gazeta Korrekte

Comment here