Lajme

Kjo vajzë “Barbie” ka profesionin “më mashkullor qe egziston” (Video)

Drejtimi i një kamioni ende mund të jetë një profesion për burrat në perceptimin e shumë njerëzve. Kjo është e pakuptimtë, sigurisht, sepse gratë gjithashtu mund të pajisin një kabinë të tillë me një krijues kafeje, mikrovalë, shigjeta dhe një TV 65 inç. Një zonjë e tillë është Big Rig Barbie dhe shumë burra do të dëshironin të ishin bashkë-drejtuesit e saj.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here