Lajme

Pse o Zot pse? Djali dy vjeç dha shpirt nga sëmundja e ligë, prindërit s’durojnë dot/ I dhanë fund jetës, i gjetën të tre bashkë

Humbja e një fëmije është gjëja më e keqe që mund t’u ndodhë prindërve. Asnjë fjalë nuk mund ta përshkruajë me të vërtetë shqetësimin që një nënë ose baba mund të ndiejë kur pasardhësit e tyre humbin jetën.
Një ngjarje shumë e rëndë raportohet nga Rumania. Djali i tyre humbi jetën nga një sëmundje e ligë. Prindërit e të voglit nuk mund ta përba llonin dhi mbjen dhe i dh anë f und jetës.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ata nuk mund ta përballonin dot se djali i tyre dy vjeç humbi jetën nga sëmundja e ligë. Prej ditësh askush nuk i kishte parë, familjarët njoftuan pol icinë. Kur u futën në shtëpinë e çiftit gjetën i gjetën të dy të p ajetë pranë djalit të tyre.
Ata kishin lënë vetëm një letër, ku shkruhej: Djali ishte gëzimi ynë. Shpresuam deri në fund se ai mund të shërohej, por kur Kristiani ynë dha shpirt nuk mundemi ta duam jetën pa të.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here