Lajme

‘Unë e shoh atë si një mrekulli’/ Gruaja me dy mitra s.fidon fjalët e mjekëve, lind ‘fëmijën e mrekullisë’

Një grua me dy m itra, së cilës mjekët i kishin thënë se mundësitë për të mbetur shtatzënë i ishin përgjysmuar, do të festojë së afërmi ditëlindjen e parë të ‘foshnjës së mrekullive’ Kur Emma Johns nga Goole, East Yorkshire, u dia g no stikua me didelfi uterusi, ajo pati fr i kë se nuk do të mbetej kurrë shtatzënë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Duke dashur të bëhej mama para të 30-ave, ajo dhe i fejuari i saj filluan të provonin për një fëmi në fillim të 2019. Për mrekullinë e të gjithëve, ajo arriti të mbeste shtatzënë që në muajin e parë të përpjekjes. Emma shprehet për fëmijën e saj: “Unë e shoh atë si një mrekulli. Nuk mendova se do të mund të kisha një fëmijë pas diagnozës.”//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit….

Comment here