Lajme

“Kemi 2 vite të martuar, por gruaja ime akoma nuk e ka bërë me mua. Shokët më thonë se ajo …”

Unë jam 28 vjeç dhe ajo është 25. Kur takuam, mendova se donte të priste derisa të martoheshim. Por ajo ende nuk më lejon pranë saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo u ab.uzua se.ksualisht nga xhaxhai i saj, kur ajo ishte fëmijë dhe kurrë nuk i tha askujt – vetëm mua, shkruan ShkodraNews. Kjo gjë ende duket se po e shqetëson atë.Unë dua ta ndihmoj atë të kuptojë se çfarë ka ndodhur, por ajo është e frikësuar për pasojat. E dua aq shumë, por nuk mund të jem në një marrëdhënie pa se.ks. Çfarë duhet të bëj?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here