Lajme

Eksperti Amerikan çon “pesh“ gjithë botën !! Kosova duhet ti bashkohet Shqipërisë…

Perendimi duhet te heqe dore nga fantazia se paqja afat gjate ne Ballkan mund te arrihet me izo.limin e Serbise, por edhe Beogradi duhet te beje kom.promis e ta njohe Kosoven shtet, ka vleresuar ne The Observer eksperti amerikan per siguri dhe ishanalisti i Agjencise Kombetare per SiguriJohn Schindler. Sipas Schindlerit Shqiperia e madhe gjithsesi po vjen dhe eshte me mire qe ajo te vije ne kushte paqesore.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai men don se Kosova duhet ti bash.kohet Shqiperise, ndersa Serbise duhet ti takoje rajoni i Mitrovices verore e Kosoves Lu.gina e Presheves. Autori shton se obje.ktet fetare serbe duhet te vihen nen mbroj tjeje te KBse dhe te shpallen eks teritoriale. Autori thote se nga korri.gjimi i hartes ne Ballkan, humbese e madhe do te jete Maqedonia dhe se Shkupi, ne kembim per hum.bjen e pjeses veri perendimore te vendit, qe me shumice popu.llohet nga shqiptaret, duhet qe para te gjithe te tje.reve ta marre ftesen per anetaresim ne BE e ndi.hma nga Perendimi.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here