Lajme

Lutja Që Bëri Elvis Naçi Se Bashku Për Xhuma U Bë shkak Që Nëna E Tij Të Zgjohet Nga Koma.

Lutja që bëri Elvis Naçi se bashku për xhuma u bë sebep që nëna e tij të zgjohet nga koma!nje besimtar musliman, pjesë e xhematit të Xhamisë së tabakeve në tiranë ishte sprovuar me shëndetin e nënës së tij. Nëna ishte e sëmurë dhe gjendja e saj sa vinte dhe përkeqësohej madje u fut në koma. Vllai jonë i shqetësuar kurrë nuk i humbi shpresat tek All-llahu i Cili është Ai që Shëron robërit e tij. Ate dite ishte dite e premte, e xhuma dhe te gjithe besimtarët me gëzim shkojnë në Xhami te adhurojnë Krijuesin e tyre.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vëllai jonë kontakton me imamin e xhamisë së Tabakeve teologun Elvis Naçi dhe i shpjegon situatën. Teologu Elvis Naçi u ngjit ne mimber të xhamisë për të ligjëruar hutben e Xhumasë. Gjatë fundit të saj ai çdo xhuma së bashku me gjithë xhematin falenderojne dhe i luten Zotit të Gjithësisë. Në një moment teologu Elvis Naçi tha:” I madhi Zot të qofshim falë, një vëllai jonë, pjesë e xhematit të Tabakëve ka nënën e sëmurë, i madhi Zot fale shëroje dhe jepi shëndet të plotë! “Masivisht nga xhemati u dëgjua fjala: Aminnnnn” Tregon besimtari dhe thotë: “Pasha te madhin Zot sapo hoxha mbaroi lutjen dhe pasi u fal xhumaja nëna u zgjua nga koma dhe gjëndja e saj u përmirësua ndjeshëm.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here