Lajme

TR ADHËTOl Burrin Me Kunatin E Saj, Videot Int Ime U Bënë ViraIe Ditën E Dasmës

Kaseta ishte pothuajse 5 minutëshe dhe ajo u vendos në një ekran të madh gjatë ceremonisë martesore, ishte menduar pa raprak isht një gjë e tillë me qëll im për të posht ëruar “gruan tradh tare”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ngja rja ndodhi në provincën Fuajin në Kinën juglindore. Video u bë menjëherë virale dhe shka ktoi shumë rea gime në rrjet, disa prej tyre mendonin se video është reale dhe në drejtim të gruas vër shuan një mori komentesh negative,ndërsa disa të tjerë mendonin se klipet janë përdorur si marifet .Video e pu blikuar po bën xhi ron e botës, në të shihet çif ti i cili ishin vendosur pranë njëri tjetrit dhe po shikonin në praninë e familjarëve dhe miqve filmimet e videos./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here