Lajme

Burri me tre gra që po habit botën: Kur më mërzisin nuk…

Burri me tre gra që po habit botën: Kur më mërzisin nuk Poligamia është një praktikë martesore e njohur veçanërisht në botën arabe dhe në vende të caktuara të Afrikës Nën-Sahariane. Por ka edhe raste kur ndodhin edhe në vende perëndimore që kanë besim katolik ose ortodoks.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Rasti i Ivan Sukhov, i cili është rus dhe i besimit ortodoks ka habitur botën. Ivan ka tre gra dhe nëse ato e bezdisin i dënon duke u thënë se nuk do të kryejë marrëdhënie me tp për një muaj rresht.
Ai do të ketë 50 fëmijë dhe thotë se shkon mirë me të gjitha gratë. Deri më tani ai ka 10 fëmijë. Njëra nga gratë punon si infermiere, kurse dy të tjerat janë pa punë.
Sigurisht që familja e madhe merr ndihma nga shteti rus dhe së shpejti, ata pritet të zhvendosen në një shtëpi të madhe në periferi.ka marrëdhënie intimeShtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here