Lajme

Do Të Qani! Sa Hapi Papritur Derën, Gjeti Gruan…! “Mos Ohhh Mos, Çfarë I Panë Sytë”

Secila prej jush ka një burrë në jetën e saj, ose ato që nuk janë të martuara kanë një të dashur që e kanë ngulur thellë në ze.mrën dhe shpirtin e tyre.
Edhe kjo histori ka në plan të parë një burrë të dashuruar kokë e këmbë me gruan e tij, por ai nuk mendonte kurrë se një ditë do të shkonte në shtëpi dhe do të përballej me atë skenë.
Ai vetëm hapi derën, u gjet përballë bashkëshortes së tij, dhe 25 vjeçari ra në gjùnjë, nisi të qájë dhe nuk mundi t’i mbante dot emocione. Jooo, ishte thuajse e pamundur t’i mbaje dot lòtët
Ishte një ditë e lòdhshme në punë dhe 25 vjeçari mezi priste të shkonte në shtëpi. Po ngjiste shkallët e apartamentit të tij dhe hapi derën pasi gjëja e parë që kishte në mendje ishte të hante drekë se nuk po dinte më të përballonte urinë e tij./EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Por, sapo dera u hap u gjet përballë Destini Prajsit, bashkëshortes së tij 23 vjeçares, e cila kishte veshur një bluzë ku kishte stampuar diçka që sapo Riçard e pa, shp.ërtheu në lot.
“Mos bëj asgjë tjetër, hap sytë mirë, e shikon se çfarë shkruhet në këtë bluzë”, i thotë Destini burrit të saj.
Ai ia ngul sytë fort bluzës dhe sapo lexoi atë që ishte stampuar iu dri.thërur i gjithë trupi.
“Hey i dashur, lexoje me vëmendje, unë jam në pritje të ëmbël, jam shta.tzënë”, ishte stampuar në bluzën e 23-vjeçares./EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Comment here