Lajme

E Donin Shumë Vajzat Shqiptare, Sabiani Tregon Për Lidhjen: Isha I Lidhur Me Një Këngëtare Bullgare, U Ndamë Sepse….

E Donin Shumë Vajzat Shqiptare, Sabiani Tregon Për Lidhjen: Isha I Lidhur Me Një Këngëtare Bullgare, U Ndamë Sepse….
E Donin Shumë Vajzat Shqiptare, Sabiani Tregon Për Lidhjen: Isha I Lidhur Me Një Këngëtare Bullgare, U Ndamë Sepse….
Një nga hitet e Sabianit është padyshim edhe kënga me bullgaren Katia “Më thuaj të dua”, që në vitin 2005 bënte namin. I ftuar në “Glamour zone”, Sabiani tregoi se ai dhe Katia kanë qëndruar 3 vjet të lidhur.shtyp rek.lamen dhe shiko vid.eon

Comment here