Lajme

E reja nga Tirana habit me kërkesat e veçanta, ja çfarë duhet t’ë pIotësojë një djaIë për Iidhje serioze

E reja nga Tirana habit me kërkesat e veçanta, ja çfarë duhet t’ë pIotësojë një djaIë për Iidhje serioze
Vitet e fundit thuhet që termi “dashuri pa kushte” nuk ekziston dhe është diçka që i përket të së kaluarës. Kjo gjë mund të vërtetohet më së miri nga shumica e të rinjve në vendin tonë, të cilët me të drejtë ose jo, kanë pretendime dhe kritere për partnerin/partneren që do të kenë në krah.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një vajzë nga Tirana ka dërguar një mesazh në redaksinë e JOQ Albania, ku shprehet e indinjuar nga një pjesë e meshkujve, të cilët sipas saj kanë pretendime për të marrë seriozisht një femër. Ajo i është kundëpërgjigjur këtyre meshkujve, duke listuar 12 kritere, të cilat duhet t’i plotësojë një mashkull për t’u marrë seriozisht nga femrat. Mesazhi i plotë:
Prsh joq meqe ne gocat kohet e fundit kemi vene re qe meshkujt kane pretendime per te marre srz nje femer ,atehere kto jane kriteret tona per te marre dShtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here