Lajme

Erdogani Ja Thotë Hapur Grekëve / Mos Vazhdoni Më Se Do E Njihni Çmendurinë Tonë!

Erdogani Ja Thotë Hapur Grekëve / Mos Vazhdoni Më Se Do E Njihni Çmendurinë Tonë
Presidenti i Turqisë Erdogan ka s ulm uar drejtpërdrejt Kryeministrin e Greqisë Kyriakos Mitsotakis lidhur me dialogun që po zhvillohet mes dy vendeve për normalizimin e mar.rëdhë.nieve. Në një mbledhje me anëtarët e partisë së tij, Erdogan ka paralajmëruar Mitsotakis që të mos provokojë, ose “do të njohë ze.mërimin e turqve”.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Unë deklarova që mund të takohem me Mitsotakis. Nëse kërkoni pa.qe, atëherë mos na sfi doni. Ne thamë që duhet të fillojnë kontaktet e para, dhe ato filluan javën e kaluar në Stamboll, dhe tani Mitsotakis është përsëri pr ovokues. Ju uleni në tavolinë dhe pastaj ngriheni e largoheni. Duhet të mësoni të njihni kufijtë tuaj. Është e qartë se çfarë po bëni me ishujt.

Nuk do të përfitoni nga ata që ju besoni. Çfarëdo ndihme që të keni, duhet ta dini se Turqia është në këmbë dhe do të bëjë gjënë e duhur. Do të mësoni mirë për çme.ndurinë e turqve”, tha Presidenti turk Erdogan.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here