Lajme

Harrojeni Grida Dumën,NJlHUNl Me ‘BlSHËN’ E Re Të Partise Demokratike (Foto)

Të shumta janë femrat e përfshira në politikën shqiptare, veçanërisht në Partinë Demokratike.
Por disa prej tyre spikasin që në hapat e para, kjo për shkak të pamjes së tyre të jashtme, falë së cilës përthithin menjëherë vëmendjen e të gjithëve.
I tillë është rasti i Grida Dumës, e cla ka tërhequr mbi vete prozhektorët e të gjitha mediave.
Por tashmë që “konkurrenca” për Gridën po bëhet gjithnjë e më e fortë. Një tjetër femër brenda PD-së po fiton shumë vëmendje… sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju dal1n pa.mjet e saj te pl0ta

Comment here