Lajme

I çoi të dashurën në shtëpi dhe tha se gruan e kishte motër, 30-vjeçarit nga Tirana i ndodh ajo që s’kishte parë as në ëndërrat më të këqija

I çoi të dashurën në shtëpi dhe tha se gruan e kishte motër, 30-vjeçarit nga Tirana i ndodh ajo që s’kishte parë as në ëndërrat më të këqija
I çoi të dashurën në shtëpi dhe tha se gruan e kishte motër, 30-vjeçarit nga Tirana i ndodh ajo që s’kishte parë as në ëndërrat më të këqijaShtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një 30-vjeçar po e pë son si mos më keq veprimin e tij të tur/pshëm të trad/htisë martesore. Atij tashmë do t’i duhet të përballet me drejtësinë, pasi e dashura e ka kallëzuar për mas/htrim.
30-vjeçari ishte i martuar dhe babai i një fëmije 7 muajsh, por me sa duket, bashkëshortja nuk i ka mjaftuar e i ka hedhur sytë nga një vajzë më e re në moshë se ai.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here