Lajme

Shkodrani: Kam Patur Çdo Femër Që I Vija Syrin, Brunja Syjeshile Mua Ma Bëri “8 Me 2”

Jam shpirt i lirë dhe i tillë kam qenë gjithmonë si djalë Shkodre që jam. Kam patur femrat që kam dashur të kem. Nuk e them aspak për mendjemadhësi, por nëse një vajze i vija syrin e kam kapur, pak me pamjen, pak me tipin e pak me faktin se jam kavaljer./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Deri para 1 viti lidhja më e gjatë që kam pasur ka qenë 3 muaj e gjysëm. Nuk jam njeri që tallem me vajzat, por asnjëra nuk ka arritur t’më bënte për vete me qëndru ma gjatë. Para 1 viti njoha një vajzë në Pedonale, në shoqëri të përbashkët qëlluam në të njëjtën tavolinë. Brune e syjeshile e mendova direkt: Ohooo iku dhe kjo! Por u gabova!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here