Lajme

“Shkuam në hotel, ajo vajza ka pasur mikrofona në trup”, mesazhet e fundit të Vali Corleones para se të arrestohej (video)

Vali Carleone në mesazhet siç duket e kishte nuhatur që Policia e Kosovës është duke e përcjellur atë, para se të arrestohej.

Policia e Kosovës e ka arrestuar atë për posedim të ar. mëve pa leje dhe të narkotikëve, por Vali thotë një vajzë i bëri kurth atij, por të cilës nuk ia përmend emrin.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

“E kuptova se ajo vajza, pastaj në fund, doli patriote ku ka luajt me disa elemente që ka pas mikrofona nëpër trup e ku me ka thanë të du shumë, por jo s***”, thotë Vali në këtë audio incizim.

Sipas tij, më vonë ajo i ka treguar se nga kush vinë ato!

“Por, nëse unë bojsha s*** me të, ku unë e kam refuzu në fund tuj dashtë me bo se*s se ajo tranohet pas meje, i bije se ma kanë qit mue kinse dhu nim edhe mua mem turpëru para popullit dhe bu rg plus të parën”, thotë ai.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Comment here