Lajme

5 Restorantet Më Të Çuditshme Që Ekzistojnë Aktualisht Në Botë (FOTO)

Këto janë restorantet e çuditshme që ndoshta nuk keni dëgjuar ndonjëherë.
Me qëllime të ndryshme por interesante, këto janë 5 restorantet më të çuditshme në botë.
Darka në qiell, Kanada/EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Lakra dhe prezervativët, Tajlandë/EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe
Mechai Viravaidya është një punëtor për kontracepsion në Tajlandë dhe ai sot njihet si pr ezer vat ivi./EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Comment here