Lajme

Departamenti i Mbrojtjes së SHBA’së, shpërndanë foto nga Kosova të ushtarëve që kalojnë flakën e vërtetë

Departamenti i Mbrojtjes së SHBA’së, shpërndanë foto nga Kosova të ushtarëve që kalojnë flakën e vërtetë

Departamenti i Mbrojtjes së SHBA’ve, ka shpërndarë një fotografi nga Kosova të forcave amerikane të Gradës Kombëtare të Iowa.
Trajnimit “fire fobia”, (fobia e zjarrit), nga forcat e KFOR’it që pjesShtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjetë e tij janë edhe ushtarët amerikan, ky është një veprim i domosdoshëm për të lejuar ushtarët të njihen me turmat dhe teknikat e kontrollit të trazirave.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here