Lajme

E PA.DEGJUAR ME PARE/ Shihni videon, ku keto kamariere u gjobiten pasi qe nuk kishin veshur asgjë përveç brekëve duke iu shërbyer klientëve

Një video në Fac.ebook e postuar më 16 nëntor u bë vi.rale pasi shfaqi katër kamariere që u shërbenin klientëve, të veshura vetëm me brekë dhe përparëse,

Policia gjo.biti këto kamariere në një bar në Bangkok, Tajlandë.

Katër gratë, të moshës 24 deri në 34 vjeç, u arre.stu.an dhe u gj.obit.ën afërsisht 66 dollarë./EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Comment here