Lajme

LAJM SHUME I HIDHUR | Ky Politikan Serb Po Thotë Se Marrëveshja Për Shkëmbimin E Territoreve Është Punë E Kryer… Vec Cka Po Lodheni…

Ish-d iplomati, po litikani dhe h istoriani s erb Milan St. Protiq vlerëson se kur bëhet fjalë për Kosovën, gjithçka do të mbetet status quo, sikur ishte në 20 v itet e fundit dhe nuk e sheh hapësirë për të bërë një ha p përpara.Në një in tervistë për gazetën serbe “Blic”, i p yetur se cila është zgj idhja, për të cilën Vuçiq thotë se nuk i ka kaluar, Protiq tha se mendon se Vu çiq ka fo lur për shk ëmbimin e ter ritoreve, jugu i Serbisë për veriun e Kosovës.“Si do të bëhej kjo saktësisht dhe në cilat vija kufitar, kjo nuk është e rëndësishme. Në vend të shk ëmbimit vu llnetar të popullsisë, ata mendojnë për shkë mbimin e ter ritoreve. Shumë më i v ështirë dhe më i keq është shkë mbimi i ter ritorit, sesa shkë mbimi i popullsisë”, tha ProtiqShtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai shton se për serbët, të cilët aktualisht jetojnë në jug të lumit Ibër, do të ishte shumë më mirë në Serbi, sepse atje nuk ka të ardhme. “Në veriu është krijuar diçka që më shumë i ngjanë Perëndimit të egër, sesa një mjedisi të civilizuar dhe ky është pr oblemi më i madh”, shtoi ai.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here