Lajme

“Po Na Vr*Sin, Burrat Na Kërkojnë Shumë Se*Ks”- Gratë Në Hall Gjatë Izolimit

Në një video të bërë virale në mediat sociale një grua e paidentifikuar shprehet se nuk ka fuqi që të përmbushë kërkesat seksuale të bashkëshortit gjatë izolimit.
Gruaja u shpreh në video se përfaqësonte të gjitha gratë e vendit të saj që vuanin nga e njëjta situatë.
Ajo shprehet se burri i saj po e vret duke i kërkuar të bëjnë shumë se ksi./EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

ruaja u ankuan se pasi e kënaq seksualisht duket të shkojë edhe të gatuajë për të.
Ndërsa shtoi se i duhej të largohej nga shtëpia në vendin e saj të punës për të realizuar videon ku rrëfen hallin e saj.
Edhe pse doli në kundërshtin me rregullat e izolimit, ajo u shpreh se oficerët do e kuptonin shqetësimin e saj.

“Sapo zgjoheni shihni një penis të ngritur që po ju pret. Pasi gatuani dhe burri ka ngrënë, shikoni TV për pak kohë dhe më pas kërkon përsëri e përsëri seks. Ne nuk kemi hyrë në izolim për shkak të penisit por për shkak të shëndetit tonë,”- u shpreh gruaja./EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ndërsa shtoi: “Burrat tonë po na kërkojnë shumë seks”, duke iu përgjëruar Presidentit që ti lejojë bashkëshortët e tyre të punpjnë ose të ti japin fund izolimit në mënyrë që gratë të dalin jashtë shtëpisë pa kufizime./EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Comment here