Lajme

Video tme.rruese/ Cfarë dr.eqin është kjo!?”: Nje grua publikon pamjet te cilat paten reagime të shumta në me.diat soci.ale

Përd.oruesit e med.iave soc.iale kanë mbetur të habitur pasi një grua ka postuar një video në llog.arinë e saj në Fac.eb.ook, në të cilën shihet një k.rijesë e çud.its.hme.
Vivian Gomez, e cila jeton në SHBA, publikoi pamjet të enjten në Fac.eb.ook dhe shkroi: “Kështu u zgjova të dielën në mëngjes dhe e pashë këtë në aparatin tim dhe po përpiqem të kuptoj … se çfarë d.re.qin është!?/EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

“Së pari pashë hijen që po dilte nga dera ime e përparme, pastaj pashë këtë gjë!”
Një pos.tim i tillë thuhet/EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Comment here