Lajme

19-Vjeçarja Shqiptare I Dha Fund Jetës Dhe E Gjetën Në Degën E Lisit/ Ajo Kishte Lënë Një Letër Ku Shkruhej: Burrit Tim Mos I Qoftë…

19-Vjeçarja Shqiptare I Dha Fund Jetës Dhe E Gjetën Në Degën E Lisit/ Ajo Kishte Lënë Një Letër Ku Shkruhej: Burrit Tim Mos I Qoftë…

Një ngjarje e rëndë që ndodhi në fshatin Poliçkë, t ron d it i jo vetëm Kamenicën e Gjilanin me rrethinë, por gjithë vendin, kur doli lajmi se 19 vjeçarja, Arbesa Murseli Lipovica u gjet e v a rur në degën e një lisi në lagjen Likovica të këtij fshati.
B urime të afërta me familjen e saj, kanë bërë të ditur për Gazetën Sinjali se gjatë e kza m in im it të v ik tim ës nga h etu esit në xhepin e majtë të veshjeve sportive të cilat i kishte pasur veshur derisa dyshohet se kishte kryer aktin e v etë vr asj es pasditen e 17 te torit, është gjetur edhe një letër e verdhë bashkë me telefonin e saj. Nese Deshironi qe ta ndigjeni lajmin e plote ./Ju ftojme qe ta hapni marketingun per 5 sekonda dhe shfaqet lajmi

Comment here