Lajme

ARBANA XHARRA: DO TA NDALOJ ME LIGJ MBUIESËN NË KOSOVË, ÇKA PËSHTY NUK E IËPIJ

ARBANA XHARRA: DO TA NDALOJ ME LIGJ MBUIESËN NË KOSOVË, ÇKA PËSHTY NUK E IËPIJ

Thonë se në Kuran nuk shkruan se myslimanja duhet të mbulohet. Ku shkruan atëherë? Tek ndonjë udhëzim i ndonjë dijetari islam të shekullit 11, 12, 13? E ka vizatuar ai bash kështu siç mbulohen tash?Se për niqabin e morëm vesh se është trashëgimi që e ka lënë Sulltan Abdylhamiti. Një gjë e kemi të qartë gjithë: këto forma kokëmbulimi deri para e deri vonë pas pavarësimit të Kosovës nuk kanë qenë. Gjyshet i hidhnin mbi kokë, por nuk mbulonin tërë fytyrën /Ju ftojme qe ta hapni marketingun per 5 sekonda dhe shfaqet lajmi.

Comment here