Lajme

E FUNDIT: Zvicra kërkon punëtorë me pagë 3200 franga në muaj, ja detajet

E FUNDIT: Zvicra kërkon punëtorë me pagë 3200 franga në muaj, ja detajet5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Rreth një vit më parë qeveria dhe sindikata e fermerëve në Zvicër filluan së bashku një projekt për integrimin e refugjatëve në tregun e punës, transmeton Shqipëriaime.al.Por, pavarësisht marketingut të tyre nuk arritën që të gjenin punëtorë në disa punë të caktuara.

Janë rreth 14 firma që kërkojnë punetor për një vend pune të përkohshme e pastaj ndoshta edhe rregullojn letrat, për të cilën ata do të paguhen 3200 franga në muaj. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Comment here