Lajme

E Ngri Doren Dhe Nuk Ia Bën Hallall As Nuk Ia Fal Namazin E Xhenazes!-[Lexojeni Arysen]

[Lexojeni arysen]Namazi i xhenazes është farzi kifajë, për të gjithë ato meshkujt që mësojnë se ka vde,kur një besimtar, qoftë ai mashkull a femër. Namazi i xhenazes është adhurimi për All-llahun dhe lutje për personin e vde,kur. Ai që nuk e konsideron të rëndësishëm, rrez,ikon imanin.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por, një ngjarje ka ndodhur diku në Turqi, ku gjatë faljes së namazit të xhenazes, imami bën pyetje se a ia bëni hallall dhe ky person thotë se nuk ia bëj hallall, sepse personi i vde,kur ia kishte vra,rë kafshët derisa ishte gjallë. Andaj, ky u largua dhe nuk ia fali namazin e xhenazes derisa të tjerët vazhduan!Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here