Lajme

Hoxha Sabit Gashi: Kush përdor qiftelin do të jet në zjarr të Xhehenemit

Hoxha Sabit Gashi: Kush përdor qiftelin do të jet në zjarr të Xhehenemit

Degradon ‘Totalisht’ hoxha Sabit Gashi nga Kosova. Çiftelia është haram kush e përdor del nga feja.

Një hoxhë nga Kosova i quajtur Sabit Gashi, deklaron që çiftelia është e ndaluar në islam, jo vetëm kjo por edhe veglat e tjera muzikore që shqiptarët historikisht i kanë përdorur. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Comment here