Lajme

I riu shqiptarë u lidh me 70-vjecarën e pasur për ta bërë me letra zvicerane, nuk do ta besoni çfarë i ndodhi!

I riu shqiptarë u lidh me 70-vjecarën e pasur për ta bërë me letra zvicerane, nuk do ta besoni çfarë i ndodhi!

Kur vjen puna tek letrat për te jetuar shqiptarët nuk i thonë jo asgjëje madje nuk e kanë problem edhe moshën.

Rasti më i freskët ishte dje me një të ri shqiptarë që ishte i martuar me dy fëmijë, donte të martohej për letra me një të moshuar 70-vjecarë.

Mirëpo loja e tyre u zbuluar nga gjykata zvicerane dhe shqiptari ngeli me gishte ne gojë pasi pritet edhe të dënohet, sepse ka mashtr*ar autoritete e larta shtetërore Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te ndara 2 videot kan rekkk lam por pritni pak deri te largohet…

Comment here