Lajme

Ka dalë po kërkon burrë në televizor, i riu shqiptar e degjeneron Fjorelën: Ti do para, po unë të ofroj vetëm se..

Fjorela ishte në një takim me Beratin, takim ky që shkoi mjaft mirë.
Gjatë bisedës ata diskutuan mbi shumë tema duke cekur dhe gjëra in ti me. Në një moment, Berati pyet Fjorelën a është mater ialiste sepse ai mund t’i ofrojë vetëm kohën e tij dhe një marr dhënie të mirë. Fjorela u përgjigj se dëshiron që t’i ketë të gjitha, pasi nuk i mungon asgjë.
Berati: Sa mate rialiste je, sepse unë mund të ofroj si mashkull një jetë mod este, kohën time dhe një marr dhënie të mirë.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Fjorela: Shiko tani të them që nuk më pëlqen që mashkulli ta mbës htesë femrën e tij në rrugëtimin e saj, është e kot të them.
Berati: Je femër që nuk të inter eson leku?
Fjorela: Po tani një njeri që nuk ka gjë në vijë nuk e shikoj.
Berati: Për shembull ty të intereson më shumë dash uria, respekti apo koha e një personi?
Fjorela: Dëshiroj t’i kem të gjitha, çfarë më mun gon që të mos i kem të gjitha.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here