Lajme

Motrat Binjake Zbulojnë Planet E Shtat Ëzanisë Me Burrin E Përbashkët

Motrat Binjake Zbulojnë Planet E Shtat Ëzanisë Me Burrin E Përbashkët

Një dyshe binjakesh që janë quajtur ‘motrat më identike në botë’ kanë zbuluar së fundmi se dëshirojnë të mbeten shta tëzënë në të njëjtën kohë nga i dashuri i tyre i përbashkët.Anna dhe Lucy DeCinque, 34 vjeçe nga Perth në Australi, hanë bashkë, flenë bashkë dhe ndajnë krevatin me të dashurin e tyre të përbashkët prej nëntë vitesh, 39 vjeçarin Ben Byrne./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Comment here