Lajme

Nëna tenton të sh’es beben një-javëshe për 3 mijë Euro se donte të blinte çizme të reja

Një ngjarje e r ën dë ka t rond itu r opinionin publik në Rusi ku një nënë 25-vjeçare, u ar res tua së fundmi në Moskë pasi kishte nxjerrë në sh itje vajzën e saj një-javëshe dhe kishte diskutuar me të motrën për një palë çizme që do të blinte kur të merrte paratë.25 vjeçarja Luiza Gadzhieva u a r rest ua së fundmi në Moskë. Nëna e pa shpirt do të shis te beben e saj në tregun e z i duke reklamuar se kërkonte prindër ad opt ues dhe se pranonte 3,000 euro për të dhënë fëmijën.

Comment here