Lajme

Pas 20 Vitesh Zb Ulon Se Fëmijët Nuk Janë Të Tijët, Ndë Shkimi I Rëndë Për Ish-Gruan .. ?

Një grua duhet të paguajë 150 mijë euro gjo bë për ish-burrin, pasi u shpall faj tore se i mbajti të fshehtë për 20 viteve se dy fëmijët nuk ishin të tijët. Zbulimi u bë gjatë procesit të div orcit, ku një sipërmarrës italian nga Umbria u shokua kur zbuloi se ata që kishte rritur si fëmijët e tij për vite me radhë, nuk ishin gjaku i tij. “Gjykata civile e Perugia e klasifikoi si d ëm familjar, për shkak të sjelljes së gruas, e cila e kishte mash truar duke i thënë se ishin fëmijët e tij”, dek laroi për mediat italiane, avokati i burrit Marcello Pecorari.5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Çifti ishte divo rcuar pas viteve 2000 dhe gjatë procedurës, babait i ishte caktuar çeku për dety rimin ushqimor të fëmijëve, të cilët aktualisht janë në moshë madhore. Ndër të tjera gjatë procesit u përfshi edhe testi i ADN-së për atësinë, i kërkuar në vitin 2018. Aty u zbulua e vërteta e rë ndë, duke nisur një proces civil, ku gruaja duhet të dëmsh përblejë burrin me 150 mijë euro, para të cilat i kishte paguar për rritjen e fëmijëve.

Comment here