Lajme

Shqiptari e zbulon haj.malinë e vendosur në jastëk, nd.arja e burrit dhe gruas

Në rrjetet sociale të shqiptarëve të Maqedonisë Veriore tregon se si po bëhen magjitë / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

tek komuniteti i tyre.Aty shihet se si një person zbulon ‘hajmalinë’ e vendosur Veriore tregon se si po bëhennë jastëkun e fjetjes. Sipas tij, këto janë sehiret për ndarje të burrit dhe gruas si dhe për ve tëvra sje të burrit, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë. 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Comment here