Lajme

Sipas Angela Merkel Në Mediumin Gjerman Ky Është Politikani Më I Mirë Shqiptarë..

Sipas Angela Merkel Në Mediumin Gjerman Ky Është Politikani Më I Mirë Shqiptarë..

Zonja e parë e Gjermanisë Angela Merkel, kishte përshëndetur të gjithë popullin e Kosovës dhe e kishte uruar Albin Kurtin për postin si kryeministër të Kosovës i cili ishte zgjedhur nga populli. Ajo për një mediium gjerman, foli për përfundimin e zgjedhjeve të Kosovës që u mbajtën me 6 tetorë 2019.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here