Lajme

Μora telefonin e burrit tim dhe pata një “Ρrekje të Βutë” të nënshkruar: Kur dëgjova se kush më thirri, u fυndosa nga tυrpi

Lexoni rrëfimin e një gruaje që as nuk mund të ëndërronte se çfarë do të ndodhte me të kur ajo fshehurazi mori telefonin e burrit të saj.Një rrëfim i një gruaje u shfaq në internet,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

i cili së pari i gëzoi shumë, pastaj zemëroi disa dhe disa qeshën për ironi të gjithë historisë.“Nga rruga, unë nuk jam xheloz, dhe nuk kam menduar se ai do të më marrë jashtë, ai beson, por një natë ai nuk më dha qetësi dhe kur burri im ra në gjumë, unë vendosa të kontrolloj telefonin e tij. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here