Lajme

A Pini Çaj Rusi Çdo Ditë? Mirë Po A E Dini Se Çfarë I Ndodh Trupit Tuaj Pasi Që E Konsumoni Atë?

A Pini Çaj Rusi Çdo Ditë? Mirë Po A E Dini Se Çfarë I Ndodh Trupit Tuaj Pasi Që E Konsumoni Atë?

Çaji i zi në të vërtetë nuk është i zi. Në Kinë, ky çaj është referuar si “çaj i kuq” për shkak të ngjyrës së tij. Pirja e tij çdo ditë mund të ketë shumë përfitime shëndetësore.Disa njerëz madje e përdorin atë si një alternativë ndaj kafesë për shkak të përmbajtjes së kafeinës. Por gjithashtu mund të vijë me disa rreziqe nëse pini shumë gota në ditë.Më poshtë janë të listuara disa nga këto përfitime, dhe disa rreziqe të mundshme, të pirjes së këtij çaji.Mund të zvogëlojë presionin e gjakut.Është vlerësuar se 26% e popullsisë së botës ka presion të lartë të gjakut dhe kjo mund të çojë në disa çështje serioze. Edhe pse efekti mund të jetë i vogël, studimet tregojnë se pirja e çajit të zi rregullisht mund të ndihmojë në zvogëlimin e hipertensionit.

Comment here