Lajme

E kanë pranuar dhe shkencëtarët: Motra e madhe është ilaçi i jetës, i ka bekuar Zoti ata që e kanë

Rëndësia e të pasurit një motër: Gri ndjet dhe mosmar rëveshjet kanë qenë dhe vazhdojnë të jenë të shumta, por duhet pranuar se të pasurit një motër të përmirëson jetën. Këtë tani e vërteton edhe shkenca, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

dhe në veçanti një studim i botuar në Journal of Family Psychology. Anketa thekson se motra, e madhe personifikon një shërim të vërtetë për shëndetin tonë mendor dhe vetëvlerësimin. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here