Lajme

Lumja e Thaçit: E zbukuruar por pa burrë në shpi, zemra po më digjet

Lumnije Thaçi po i kushton shumë rëndësi pamjes së saj.
Bashkëshortja e presidentit të vendit, ka zgjedhur disejnatoren e famshme, Vjollca Llapashticca të kujdeset për garderoben e saj. /

E veshur me një fustan të zi dhe të gjatë, ajo duket për bukuri, shkruan Indeksonline. Llapashtica edhe kësaj radhe ka bërë krijme me plotë finese.
Lumja, jep përshtypje sikur vitet të kenë ndalur për të.

Comment here