Lajme

Urgjent largohuni nga partneri juaj, nëse ai bën këto 3 gjëra!

emrat duhet të shikojnë me detaje këto 3 sjellje të tij, për të kuptuar nëse është psikopat, apo jo. Edhe pse në shumicën e rasteve, ato nuk i shikojnë gjërat si janë në realitet, nga dashuria e madhe që kanë për të. Ekspertët vazhdojnë edhe ju këshillojnë për mënyrën si duhet të silleni në lidhjen tuaj. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

1. Ai ju bën të mendoni se çdo gjë është faji juaj – Ai në dukje është i sjellshëm, duke treguar se nuk dëshiron t’ju lëndojë, por në fund ju akuzon ju për çdo gjë. Në vend që të fokusohet te problemi, ai mundohet të tregojë se gjërat ndodhin për fajin tuaj. Ekspertët sqarojnë, se këta tipa nuk e pranojnë asnjëherë fajin e tyre. Ata mund të thonë: “Zemër, nuk dua të debatoj me ty, por këtë herë ishte faji yt”.

Comment here